Використання реле провідності для виявлення неповнофазних режимів у мережах 110–220 кв - Бурбело, М. Й.; Мельничук, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано захист від неповнофазного режиму за провідністю окремих фаз. Обґрунтовано принцип дії, вибір форми зони та уставок реле провідності для побудови захисту від неповнофазних режимів у мережах напругою 110–220 кВ. На експериментальних даних перевірена справедливість прийнятих припущень. Проаналізовано особливості застосування захисту за провідністю в мережах різної конфігурації. Виконано визначення чутливості і перевірку селективності захисту за провідністю.