До питання про характеристики частотно-регульованого електропривода з короткозамкненим асинхронним електродвигуном - Мокін, О. Б.; Мокін, Б. І.; Шокарьов, Д. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Доведено, що відоме співвідношення, виведене академіком М. П. Костенко, яке пов’язує частоту струму, що живить частотно-регульований асинхронний короткозамкнений електродвигун, з напругою обмотки статора і моментом на валу, вимагає корекції; отримано це співвідношення в уточненому вигляді та побудовані характеристики електропривода з використанням отриманого уточненого співвідношення.