Транс-ефект і структурні перетворення в квадратно-площинних тіоамідних комплексах - Ранський, А. П.; Гордієнко, О. А.; Діденко, Н. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Досліджено регіоселективне S-метилування біс(бензімідазол-2-N-фенілкарбатіоамідато)купруму(ІІ) диметилсульфатом. В рамках явища транс-ефекту вперше досліджено елімінування неметилованого тіоамідного ліганду в складі транс-координаційного вузла CuN2S2