СИНТЕЗ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОБОРОТНИМИ ГІДРОАГРЕГАТАМИ ГАЕС, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ ЗІ ЗМІННОЮ ЧАСТОТОЮ ОБЕРТАННЯ - Артюх, С. Ф.; Червоненко, І. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано першу вітчизняну систему управління для оборотних гідроагрегатів, які працюють зі змінною частотою обертання. Така система забезпечує всі необхідні режими роботи ГАЕС, які працюють зі змінними напорами.