МОДЕЛЮВАННЯ ВИТРАТ НА АНАЕРОБНЕ РОЗКЛАДАННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ - Березюк, О. В.; Березюк, Л. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Виявлено параметри, від яких залежать витрати на анаеробне розкладання твердих побутових відходів в різних країнах. Розроблено математичну модель прогнозування витрат на анаеробне розкладання твердих побутових відходів.