МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ВПЛИВУ ПАРАМЕТРІВ ОКРЕМИХ ШАРІВ НА СПЕКТРАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ НЕОДНОРІДНИХ БІОТКАНИН - Петрук, В. Г.; Кватернюк, С. М.; Кватернюк, О. Є.; Гончарук, В. В.; Моканюк, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Вдосконалено математичну модель переносу випромінювання у багатошарових структурах неоднорідних біологічних середовищ на прикладі інтактної (неушкодженої) шкіри людини. Розраховані спектральні характеристики для кожного шару шкіри та оцінено вплив зміни концентрацій основних хромофорів.