ДОСЛІДЖЕННЯ КІНЕТИЧНИХ АСПЕКТІВ ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНИХ ПРОЦЕСІВ ВІДНОВЛЕННЯ ВІТЧИЗНЯНИХ ФОСФОРИТІВ - Петрук, Р. В.; Петрук, Г. Д.; Турчик, П. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Досліджено кінетичні основи екологічно безпечних процесів відновлення вітчизняних фосфоритів природним газом у присутності натрію сульфату та встановлено оптимальні значення тривалості процесу.