ОГЛЯД ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНИХ СИСТЕМ ЗООТЕХНІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ТВАРИН - Кучерук, В. Ю.; Паламарчук, Є. А.; Кулаков, П. І.; Гнесь, Т. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проведено огляд існуючих інформаційно-вимірювальних систем зоотехнічних параметрів тварин для доїльно-молочних відділень тваринницьких ферм. Розглянуто структурні схеми, принципи роботи, особливості функціонування інформаційно-вимірювальних систем зоотехнічних параметрів тварин, які використовуються для різних способів утримання тварин та на різних типах доїльних установок.