ЧИСЛОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ВЗАЄМОДІЇ ПОВЕРХНІ ГЛАДКОГО КОТКА З ГРУНТОМ - Іванюта, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розглянуто особливості застосування методу скінченних елементів для дослідження класичного приклада кочення гладкого котка по горизонтальній деформованій поверхні. Розв’язок контактної задачі дозволив уточнити раціональні конструкційні параметри котка та детально розглянути його взаємодію з ґрунтом.