ОЦІНЮВАННЯ ВПЛИВУ ПОПЕРЕЧНО-КУТОВИХ КОЛИВАНЬ НА ПОПЕРЕЧНУ СТІЙКІСТЬ СІДЛОВОГО АВТОПОЇЗДА - Гречанюк, М. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проведено оцінювання впливу поперечно-кутових коливань на поперечну стійкість сідлового автопоїзда за коефіцієнтом поперечної стійкості за удосконаленим методом та обґрунтовано доцільність застосування запропонованого автором методу оцінювання поперечної стійкості сідлового автопоїзда.