СИСТЕМА ВІДБОРУ ПРОБ ВІДПРАЦЬОВАНИХ ГАЗІВ ДИЗЕЛЯ МОТОРНОГО ВИПРОБУВАЛЬНОГО СТЕНДА ЯК ОБ’ЄКТ МЕТРОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Строков, О. П.; Міщенко, І. В.; Кондратенко, О. М.; Бурменко, О. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Обґрунтовано актуальність дослідження метрологічних аспектів випробувань на моторному випробувальному стенді. Описано особливості конструкції, склад і наведено схему модернізованої системи відбору проб відпрацьованих газів на токсичність і димність, а також характеристики засобів вимірювальної техніки стенду.