ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ НЕРІВНОСТЕЙ ПРОЇЗНОЇ ЧАСТИНИ НА ПОКАЗНИКИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ВОДІЯ - Постранський, Т. М.; Жук, М. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Наведено основні результати дослідження зміни показника активності регуляторних систем водія під час керування автомобілем, який рухається автомобільними дорогами з різним станом дорожнього покриття.