СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗОВНІШНЬОГО МАГНІТНО-ІМПУЛЬСНОГО КУЗОВНОГО РЕМОНТУ АВТОМОБІЛІВ - Гнатов, А. В.; Аргун, Щ. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Описано інноваційне обладнання зовнішнього ремонту кузовних елементів автомобілів, яке розроблене в Лабораторії електромагнітних технологій ХНАДУ. Описано нову прогресивну технологію зовнішнього магнітно-імпульсного рихтування пошкоджених елементів кузовних панелей. Запропоновано технологічний маршрут операції зовнішнього рихтування. Описано систему індукційного нагріву, розроблену в Лабораторії електромагнітних технологій, наведені її технічні характеристики і переваги.