ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ІМПУЛЬСНО-РЕВЕРСИВНОГО СПОСОБУ ОПАЛЕННЯ КАМЕРНИХ РЕЦИРКУЛЯЦІЙНИХ ПЕЧЕЙ - Мних, І. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропонована методика розрахунку визначення тривалості імпульсів і пауз при подачі палива і повітря в період витримки металу в камерній термічній печі. У результаті розрахунків визначено час термообробки металу і сумарна витрата палива за весь період термообробки. Виконаний аналіз енергоефективності запропонованого та існуючих способів опалення.