ДО РОЗРАХУНКУ ТЕПЛООБМІНУ У КАНАЛАХ З ПРОМЕНЕСПРИЙМАЛЬНИМИ ВСТАВКАМИ - Димитров, О. Д.; Титарь, С. С.; Драгнєва, Н. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розглянуті результати досліджень щодо впливу геометрії різних вставок на коефіцієнт тепловіддачі від стінки металевого високотемпературного рекуператора. Встановлено, що променесприймальні вставки із кількістю секторів від 2 до 6 є доцільними для застосування в сучасних рекуператорах. Також визначена критеріальна залежність, яка є для цього режиму універсальною.