ОЦІНЮВАННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ РИЗИКІВ ВІД ВПЛИВІВ НА НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ ТЕХНОГЕННИХ ОБ’ЄКТІВ - Бойко, Т. В.; Абрамова, А. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано використання індексного підходу як методу кількісної оцінки впливів на навколишнє середовище. Це дозволяє в подальшому ухвалювати рішення щодо допустимості впровадження проектованого об’єкта. Розроблена система індексів, яка дозволяє проводити порівняння рівнів впливів різних проектованих об’єктів та давати оцінювання ризиків на етапі проектування.