ЧИСЛОВА ДІАГНОСТИКА ПОВЕДІНКИ КІЛЬЦЕВОГО ФУНДАМЕНТУ СПОРУДИ БАШТОВОГО ТИПУ ЗА МЕТОДОМ ГРАНИЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ - Моргун, А. С.; Франчук, О. В.; Підгорний, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розглядається кількісне оцінювання механічних процесів в ґрунтових основах кільцевих фундаментів, що виникають під впливом антропогенних факторів будівельної діяльності людини.