ГЕНЕРУВАННЯ НЕВИРОДЖЕНИХ ЗАДАЧ ЛІНІЙНОГО ПРОГРАМУВАННЯ ДОВІЛЬНОЇ РОЗМІРНОСТІ - Михалевич, В. М.; Крупський, Я. В.; Михалевич, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз наявних методик генерування задач лінійного програмування на предмет появи вироджених задач. Створено математичну модель для генерування задач лінійного програмування довільної розмірності з непустою множиною опорних розв’язків та існуванням розв’язку. Розроблено алгоритм та його програмну реалізацію для генерування в середовищі системи Maple завдань з указаного типу задач лінійного програмування.