СТРУКТУРНА ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕЛІНІЙНИХ СТОХАСТИЧНИХ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ СИСТЕМ НА ОСНОВІ МАТЕМАТИЧНИХ МОДЕЛЕЙ НОРМАЛІЗОВАНИХ СИГНАЛІВ - Приходько, С. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод структурної ідентифікації нелінійних стохастичних диференціальних систем, що використовує математичні моделі (стохастичних диференціальних рівнянь) для нормалізованих вхідних/вихідних випадкових сигналів нелінійних стохастичних диференціальних систем, перетворення Джонсона і формулу Іто.