МОДЕЛЮВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ БАГАТОРІВНЕВОГО ТЕСТУВАННЯ В СИСТЕМІ КОМПЮТЕРИЗОВАНОГО НАВЧАННЯ - Якусевич, Ю. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побудовано формалізовану модель для тестування в системі комп’ютеризованого навчання.