ПРОГНОЗУВАННЯ ТРИВАЛОСТІ МІЖНАРОДНОГО РОЗШУКУ ЗА ДОПОМОГОЮ НЕЧІТКОЇ БАЗИ ЗНАНЬ - Штовба, С. Д.; Вергелес, Р. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено модель залежності середньої тривалості міжнародного розшуку осіб від двох факторів — рівня інформаційного забезпечення правоохоронних органів та рівня добросовісності персоналу. Інтелектуальну основу моделі складає база нечітких правил.