Вимірювання параметрів чотириелементних RL-двополюсників в скалярних режимах - Бурбело, М. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконаний аналіз скалярних режимів вимірювання параметрів чотириелементних двополюсників. Показано, що вибором критеріїв квазірівноваги можна забезпечити підвищення точності вимірювань параметрів як в області низьких, так і в області високих частот.