ІЄРАРХІЧНО-ІНДУКТИВНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ОБЛАСТІ КОМПРОМІСУ МІЖ ВАРТІСТЮ ЖИТЛА ТА РІВНЕМ ЙОГО ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ - Мирошник, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано технологію об’єктивізації процесу прийняття рішень при купівлі житла, що базується на аналізі області компромісу між вартістю житла та рівнем його пожежної безпеки. Розроблено алгоритми ієрархічно-індуктивного моделювання, за допомогою яких здійснюється ідентифікація функцій ціни та рівня пожежної безпеки.