СПОСІБ ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ НЕСИМЕТРІЇ НАВАНТАЖЕНЬ ВУЗЛІВ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ - Бурбело, М. Й.; Кузьменко, М. В.; Никитенко, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод підвищення точності та швидкодії вимірювання параметрів несиметрії навантажень, який оснований на інтегруванні суми або різниці добутків миттєвих значень величин, які за умови відсутності несиметрії або несинусоїдності не залежать від часу.