ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЕКОНОМІЧНОЇ ДИНАМІКИ ВИБОРОМ ОПТИМАЛЬНОЇ РІВНОВАЖНОЇ ЦІНИ - Андрейшина, Н. Б.; Гоцуленко, В. В.; Косолап, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглядаючи вибіркову криву попиту та пропозицію як функцію ціни та тенденції її зміни, отримано диференціальне рівняння для оптимальної рівноважної ціни.