СПОСОБИ ПРОВЕДЕННЯ ПІРОМЕТРИЧНИХ ВИМІРЮВАНЬ - Гриневич, Б. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості застосування тестових методів для обробки результатів вимірювання в пірометрії випромінювання.