ВЕЙВЛЕТ-МУЛЬТИФРАКТАЛЬНИЙ АНАЛІЗ СКЛАДНИХ ЗОБРАЖЕНЬ - Михальов, О. І.; Водолазький, Ю. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено зображення поверхонь матеріалів, уражених корозією, за допомогою методу максимумів модулів вейвлет-перетворення.