КОНЦЕПЦІЯ СТВОРЕННЯ ГЕОІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ТРАНСПОРТНОЮ МЕРЕЖЕЮ МІСТА - Мокін, В. Б.; Сторчак, В. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто основні проблеми та методи управління транспортними потоками у місті. Охарактеризовано типові закономірності у розподілі завантаженості вулично-дорожньої мережі у різні часи доби, днів тижня, пори року. Проведено аналіз відомих геоінформаційних технологій для управління транспортною мережею міста. Розроблено концепцію створення геоінформаційної системи підтримки прийняття рішень для оптимального управління транспортною мережею міста.