МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ДЛЯ АНАЛІЗУ ТЕПЛОВИХ ПРОЦЕСІВ ІНДУКЦІЙНОГО НАГРІВАННЯ ЦИЛІНДРИЧНИХ З’ЄДНАНЬ СТАЛЕВИХ ДЕТАЛЕЙ - Випанасенко, Н. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Створено математичну модель для аналізу нестаціонарного теплового процесу індукційного нагріву з’єднання деталей з метою їх демонтажу, яка відрізняється від відомих моделей тим, що враховує вплив розширення втулки на характер розвитку теплового процесу; реалізована можливість розрахунку процесу за наявності в індукторі стуму імпульсної форми.