СУТНІСТЬ ТА ОСНОВНІ СКЛАДОВІ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ САНАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ - Білоконь, Т. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовано поняття організаційно-економічного механізму санації підприємств. Досліджено сутність санації, запропоновано систему санаційних заходів. Визначено основні складові організаційно-економічного механізму санації підприємств, їх зміст та напрямки вдосконалення.