Діагностування екранувального комплекту одягу для робіт під напругою в процесі його експлуатації - Кутін, В. М.; Бондаренко, Є. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод неперервного контролю захисних властивостей екранувального комплекту одягу під час ви конання ремонтних робіт під напругою на ЛЕП 330-750 кВ. В якості діагностичної ознаки використано енергію електричного поля, яка поглинається тілом оператора під час виконання робіт на потенціалі проводу мережі.