УПРАВЛІННЯ ТЕПЛОНАСОСНИМ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯМ НА ОСНОВІ СИНЕРГЕТИЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ - Чайковська, Є. Є.; Стефанюк, В. В.; Кореннік, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано керування теплонасосним теплопостачанням на основі інформації як міри відтворення співвідношення виробництва та споживання теплоти в єдиному інформаційному просторі з використанням архітектури експертної системи, заснованої на синергетичному принципі.