ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ АНАЛІЗУ СТАНУ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДРОЗДІЛУ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Савчук, Т. О.; Смирнова, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано варіант розв’язання задачі, спрямованої на розвиток вищої освіти та спрощення поточного контролю за станом виконання плану кафедри з навчально-методичної роботи; розроблено структуру інтелектуальної системи, її основні компоненти, алгоритм роботи її програмних модулів в їх взаємозв’язку; організовано базу даних та базу знань.