НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНИЦЬКА СИСТЕМА АВТОМАТИЧНОГО КЕРУВАННЯ РАДІОКЕРОВАНИМ ВІЗКОМ - Арсенюк, І. Р.; Месюра, В. І.; Ляшенко, Ю. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано гнучку модульну повнофункціональну систему автоматичного керування радіокерованим візком, побудовану з використанням принципів штучного інтелекту. Система забезпечує можливість дослідження різних алгоритмів керування радіокерованим візком на високому та низькому рівнях, розпізнавання образів, планування дій, функціонування мультиагентних систем і т. ін., в умовах реального середовища. Система може використовуватись як у навчальних, так і науково-дослідницьких задачах.