РОЗРОБКА ЛОКАЛЬНОЇ АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ РОЗПОДІЛУ НАВАНТАЖЕННЯ В ПРОЦЕСІ ВЕДЕННЯ ДОКУМЕНТООБІГУ - Юхимчук, С. В.; Бевз, С. В.; Бурбело, С. М.; Дмитришин, О. В.; Чернова, І. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано особливості функціонування локальної автоматизованої системи розподілу навантаження в процесі ведення документообігу, запропоновано модель та метод реалізації автоматизованої системи, розроблено модель автоматизованої системи розподілу навантаження.