АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ГРУПОВИХ РІШЕНЬ - Пєтух, А. М.; Войтко, В. В.; Кузьмін, Є. В.; Кузьміна, Н. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено моделі системи підтримки групового вибору в інтерактивному середовищі колективної взаємодії. Розроблена автоматизована система забезпечує можливість коректної підтримки групових рішень у процесі реалізації різних режимів роботи груп користувачів та дозволяє ефективно розв’язувати конфліктні ситуації.