МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ БАГАТОМАСОВИХ РОЗПОДІЛЕНИХ ДИНАМІЧНИХ СИСТЕМ ДЛЯ ЗАДАЧ ОПТИМІЗАЦІЇ (ЧАСТИНА 2) - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Математичні моделі багатомасових розподілених динамічних систем класу багатовагонних потягів з електричною тягою, що запропоновані в першій частині, доведені до вигляду, придатного для розв’язання конкретних задач.