СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ ЕЛЕКТРОННОЇ ВЕРСІЇ ЖУРНАЛУ «ВІСНИК ВІННИЦЬКОГО ПОЛІТЕХНІЧНОГО ІНСТИТУТУ» - Мокін, Б. І.; Власюк, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Аналізуючи статистику відвідувань сайту електронної версії журналу «Вісник Вінницького політехнічного інституту» за допомогою пакету Google Analytics, встановлено, що протягом 20 календарних місяців ресурс відвідало 29634 користувачів із 103 країн світу. Запропоновано використовувати інтегральні статистичні характеристики відвідувань електронного ресурсу для аналізу редакційної політики.