Метод прогнозування стану процесів в персональних комп’ютерах - Савенко, О. С.; Мостовий, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено метод прогнозування стану процесів в персональних комп’ютерах, який дає можливість передбачати настання ситуації взаємоблокування процесів на основі аналізу взаємодії сигнатур процесів.