Факторний аналіз оцінки важливості інформаційних блоків сайтів - Дубовой, В. М.; Краковецький, О. Ю.; Глонь, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблему оцінки важливості інформаційних блоків сайтів, теоретичні основи досліджень, запропоновано ряд факторів, які потенційно можуть впливати на важливість блоків. Проведено факторний аналіз та отримано рівняння регресії для оцінки важливості інформаційних блоків сайтів.