Дослідження імітаційної моделі системи вентильного двигуна у середовищі Matlab - Бараненко, Т. К.; Саравас, В. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено імітаційну модель вентильного двигуна, який отримує напругу заданої частоти від перетворювача частоти з проміжною ланкою постійного струму. Проведено аналіз електромагнітної сумісності частотно-регульованого електроприводу з мережею живлення в середовищі Matlab. Наведено результати моделювання системи, криві вхідних струму і напруги, їх гармонійні спектри при різних параметрах системи.