Середньострокове дворівневе прогнозування електричного споживання енергооб’єднання - Черненко, П. О.; Мартинюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано алгоритм середньострокового дворівневого прогнозування місячного електроспоживання енергооб’єктів. Створений на його основі програмний комплекс дозволяє виконувати розрахунки сумарного та галузевого місячного електроспоживання енергооб’єкта з урахуванням метеорологічних та технологічних факторів на довільний часовий інтервал із необхідною для експлуатаційних вимог точністю.