Матриця шляхів: алгоритм побудови та приклади використання - Степлюк, М. О.; Рогальський, Б. С.; Сосенко, І. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Показано удосконалений алгоритм складання матриці шляхів, придатний для використання на персональних обчислювальних машинах. Розглянуто приклади: розрахунок перетоків та втрат потужності, розрахунок ЕЕРП (економічних еквівалентів реактивної потужності), сортування списку віток графа у більш сприятливий до сприйняття вигляд. Запропоновано методи: одночасного розрахунку перетоків та втрат потужності, сортування списку віток графа.