Вимірювання опору біологічних тканин для задач медичної діагностики - Роїк, О. М.; Арсенюк, І. Р.; Ткаченко, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглядаються особливості вимірювання імпедансу біологічних тканин для задач медичної діагностики. Розглянуто основний чинник похибки вимірювання. Пропонується метод та засіб вимірювання, що дозволяє уникнути дані похибки. Запропонована структурна схема пристрою, що дозволяє оцінити відношення імпедансів між заданими точками об’єкта.