Моделі оптимального розподілу ресурсів у вертикально інтегрованій системі - Северілов, П. В.; Гула, К. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано та обґрунтовано концепції структури моделей вертикально інтегрованих систем. Поставлено і вирішено задачу оптимального розподілу ресурсу між елементами вертикально інтегрованої системи. Розроблено функціональну схему елемента системи.