Система для оцінювання технічного стану підшипникового вузла тягового двигуна трамвая за рівнем вібрацій - Мокін, Б. І.; Жуков, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Синтезована математична модель, на основі якої синтезовано структуру системи для оцінювання технічного стану підшипникового вузла тягового двигуна трамвая за рівнем вібрацій. Система дозволяє оцінювати стан підшипників у будь-який момент часу.