Деякі аспекти практичного досвіду роботи кураторів - Федотов, В. О.; Губанов, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано складові навчально-виховної роботи, вимоги до роботи куратора та особливості роботи в молодіжному середовищі в сучасних умовах. Досвід практичної роботи куратора групи розглянуто з розподілом на етапи.