Розробка паспорта фізико-механічних властивостей стоматологічних матеріалів - Огородніков, В. А.; Васильчук, А. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Сформовано паспорт матеріалів вживаних в стоматології: самотвердіючої пластмаси «Редон-03» і термопластичної маси – поліпропилену марки «ЛІПОЛ». Експериментально отримано і зіставлено такі характеристики, як в’язкість, еластичність і низку інших, які визначають зносостійкість, міцність і довговічність виробів з цих матеріалів.