Апостеріорні мінімаксні оцінки ядра інтегрального оператора - Данілов, В. Я.; Жиров, О. Л.; Квасюк, О. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Вирішено задачу оцінки ядра інтегрального оператора в умовах невизначеності. Вказані взаємозалежності між апріорними і апостеріорними оцінками