Алгоритмічні основи і критерії формування компонентних структур діагностування цифрових пристроїв - Перевозніков, С. І.; Озеранський, В. С.; Снігур, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання формалізації процесів побудови компонентних структур для систем внутрішньосхемного діагностування цифрових пристроїв. Запропоновано алгоритмічні основи моделювання подібними структурами на основі введених критеріїв формування компонентних відносин.